Riccione ponúka nádherné pieskové pláže

Taliansko / Emilia Romagna/ Riccione

Riccione
Riccione piesok na pláži
Od svojho vzniku v roku 1950 sa Riccione stalo jedným z hlavných prímorských letovísk v Taliansku, pre svoje nádherné dovolenkové pláže. Dôvodov je hneď niekoľko. Riccione nie je len symbolom letnej spoločenskej scény na dlhom pobreží Rimini, ale aj ideálnym miestom pre dovolenky rodín s deťmi, pre mládež a športových nadšencov z celého sveta. "Zelená perla Jadranu", tak je nazvané kôli svojmu bohatstvu zelených a peších plôch v meste.

Je cieľom pre tých, ktorí potrebujú pohostinnosť šitú na mieru. Riccione sa nachádza v dlhom slede prímorských stredísk, ktoré na severe začína Lido Savio a mohli by sme začať ešte severnejšie a končiť v Riccione. Niekoľko desiatok kilometrov cesty na juh si každé z letovísk odkusuje z kolóny turistov prichádzajúcich zo severu. Už princíp veci samotnej vyžaduje riešenie. Aby mali cestujúci dôvod cestovať ďalej na juh, musí tam na nich čakať niečo významné, zaujímavé. Niečo iné ako práve míňajú na ceste.

Riccione nemôže zuostať iba pri krásnej piesočnatej pláži a mori. To ponúkajú všetci severnejší susedia. Riccione prichádza s nápadom hodným pre lídra na danej pláži. Riccione ponúka hotely, kvalitné letné rezidencie, špičkové kempy a plážové zariadenia a zariedenia služieb pre celú rodinu. Nikde inde sa nenachádza toľko zábavy, vodných a zábavných parkov ako v Riccione. Aquafan, Imax a Oltremare, otvorené až do neskorých nočných hodín, uspokoja vašu túžbu po zábave a relaxe s najnovšími atrakciami a unikátnou show.

Riccione je tiež domov módy a nakupovania. Hlavná ulica v centre starého mesta, Via Ceccarini hostí prestížne medzinárodné butiky a obchody so šperkami a ponúka rušný nočný život s bohatým kalendárom akcií, známe osobnosti a nové trendy životného štýlu.

Riccione a jeho kúpele sú významné mesto talianskeho turizmu. Každý, ktor pravidelne navštevuje Taliansko pozná najznámejšie oblasti dovolenkovania pri mori benátsku rivéru (od Lignana po Benátky), Palmovú riviéru (oblasť pri San Benedetto del Tronto) a Rimini s priľahlými letoviskami, kam patrí aj Riccione ako najjužnejšie letovisko. 



Kúpele Riccione Terme

Riccione
S výhľadom na jednu z najznámejších pláží v Taliansku sú umiestnené vo veľmi starom borovicovom lese, kúpele Riccione Terme. Združujú sedem oblastí wellness. Od tradičných kúpeľných procedúr pre krásu, cez fyzikálne a rehabilitačné terapie, estetickú medicínu a špecializovanú liečbu, po fittnes pre voľný čas. Štyri typy vody obsahujú cenné prvky pre liečbu a pohodu pohybového systému, dýchacích ciest, cievneho a zažívacieho systému a pokožky. Zdravotnícki odborníci vedú dospelých a deti pri voľbe ich osobnej cesty, ktorá zabezpečí čo najlepšiu kombináciu starobylej múdrosti a vyspelej technológie. "Perle d'Acqua" ponúka revitalizačné kurzy a priestory pre relaxáciu a zábavu v borovicovom lese s piesočnatými dunami, rastlinami, kvetinami, chromatickými fontánami, kúpeľnými bazénmi s vírivkovými kúpeľmi Riccione.

Mapa Riccione


Zobraziť Taliansko Emilia Romagna na väčšej mape

* bude pokračovanie *

Ilém Hárniš Tulák,

P.S. navštívte domovskú stránku >> Potulky Taliansko


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára